Mudwrap/Ansigtmasker

Guldborg-Steentofts Velvære

MUD WRAP/ANSIGTSMASKER

Hvad kan DM Skincare MUD WRAP?

 

MUD WRAP slanker, toner og strammer op. Reducerer

appelsinhud samt mindsker synligheden af strækmærkerog ar.

MUD WRAP skrumper fedtcellerne ved hjælp at

2 nye Ingredienser og giver fantastiske resultater.

 

Hvilke resultater kan du forvente?

 

Du kan forvente tab af cm. fra første behandling.

100 % af de testede kvinder og mænd har alle tabt mellem 15 og 35 cm. ved første behandling

MUD WRAP behandlingen...

 

Behandlingen tager 1½ time. Du bliver målt 9 steder på kroppen,

herefter Smørers DesignerMudder på kroppen og varme bandager vikles rundt. Mudderet skal nu virke i 60 min. hvor du ligger pakket ind på briksen. Forbindingerne tages af og du måles igen på de samme punkter.

 

Et himmelsk kropspleje produkt fra middelhavet med anti-age effekt. BrownClay renser i dybden, øger hudens elasticitet, er effektiv mod strækmærker og modvirker desuden rynker. BrownClay er fyldt med naturlige mineraler, og er yderligere tilsat aktiv collagen der stimulerer hudens eget indhold af Collagen i bindevævet og vitamin E - en kraftig antioxidant. BrownClay er fremstillet helt uden parabener, parfume og hormonforstyrrende stoffer.

 

BrownClay har en lækker blød konsistens og dufter vidunderligt. Bro. Den gode anti-age effekt gør BrownClay effektiv mod strækmærker og ar.

De aktive stoffer i BrownClay styrker hudens eget collagen, hvilket gør huden smidigere og glattere.

 

Hvad kan detox-mudwrap ?

 

Detox Mudwrap udrenser din krop for affaldstoffer og andre urenheder fra og på din krop, dette er godt ved meget uren hud.

 

GeenClay har en meget lille partikelstørrelse og en stor specifik overflade, som er med til at trække snavs, døde hudceller, fedtstoffer og andre urenheder ud af huden, så den bliver frisk og sund at se på.

 

Mudderens peeling effekt i det øverste hudlag medfører desuden lettere indtrængning af efterfølgende creme.

GeenClay er velegnet til fedtet og uren hud, idet den har højt indhold af silicicat og aluminiumoxid, samt forskellige nærende mineraler som jern, magnesium, kalium, calcium og phosfor, der frigøres til huden og indgår i hudens stofskifte.Disse medvirker til at fjerne urenheder og genopbygge hudens naturlige struktur.

 

De ”hemmelige aktive ingredienser” i denne mudder er sesampalme og savblade der regulerer hudens fedtproduktion. Du vil oplever at en behandling med Green Clay ansigtsmaske øjeblikkelig giver en mærkbar virkning. Huden føles glattere, blødere og mere smidig straks efter behandlingen.

 

Det vigtige ved begge behandlinger er at man drikker ca. 2 l. vand i dagene op til og efter behandlingen.

 

 

Guldmaske

 

Luksuspleje til dit ansigt – Guld giver strålende mening at påføre dit ansigt, booster celleaktiviteten og genopbygningen af hudens collagen. Indholdet af antioxidanter modvirker slap og træt hud, opstrammer og reducerer synligheden af rynker. Masken indeholder whitening og modvirker mørke randre under øjnene samt pigmentpletter

 

Udrensende Maske

 

Sig farvel til acnehud og lad GreenClay hjælpe dig til en flottere, renere og sundere ansigts-udstråling

 

Grøn mudder har en meget lille partikelstørrelse og en stor specifik overflade, som er med til at trække snavs, døde hudceller, fedtstoffer og andre urenheder ud af huden, så den bliver frisk og sund at se på. Mudderens peeling effekt i det øverste hudlag medfører desuden lettere indtrængning af efterfølgende creme.

GeenClay er velegnet til fedtet og uren hud, idet den har højt indhold af silicicat og aluminiumoxid, samt forskellige nærende mineraler som jern, magnesium, kalium, calcium og phosfor, der frigøres til huden og indgår i hudens stofskifte.Disse medvirker til at fjerne urenheder og genopbygge hudens naturlige struktur

 

Opstrammende maske

 

Vil du dagens snavs fra omgivelserne, naturen og miljøet til livs, så kan vi anbefale en BrownClay dybderensende maske. Anti age krop- og ansigtsmaske , der renser i dybden og udsætter hudens ældning.

Et himmelsk kropspleje produkt fra middelhavet med anti-age effekt. BrownClay renser i dybden, øger hudens elasticitet, er effektiv mod strækmærker og modvirker desuden rynker. BrownClay er fyldt med naturlige mineraler, og er yderligere tilsat aktiv collagen der stimulerer hudens eget indhold af Collagen i bindevævet og vitamin E - en kraftig antioxidant. BrownClay er fremstillet helt uden parabener, parfume og hormonforstyrrende stoffer.

 

 

To Young to be ugly Maske

 

Unge mennesker vil i dag ikke finde sig i at få deres ungdom ødelagt pga. uren hud. Too young to be ugly, cucumber creme er en banebrydende nyhed, da cremen indeholder stoffer, der skaber en langtidsregulering af fedtproduktionen i huden. Cremen virker desuden genopbyggende på hud overfladen, og medvirker til at spor af akne udglattes.

Det banebrydende stof hedder ”REGU-SEB” – en forkortelse af regulerer serbum. Stoffet er en kombination af frø fra savpalme, ekstrakter fra sesamblade og nødder fra Argan træet .Der er lavet omfattende kliniske tests, der viser en væsentlig nedsættelse af fedtproduktionen i løbet af blot 3 måneder. Sammen med en urensende maske giver denne creme en fantastisk blød hud.

 

Velegnet til teenager med akne problemer og fedtet hud hvor årsagen ofte er hormonel betinget. Det allermest lækre ved cremen er, at huden efterlades silkeblød og med en mat overflade.

 

CVR: 36288108

Åbningstider

 

Mandag 10-20

Tirsdag 10-20

Onsdag 10-20

Torsdag 10-20

Fredag 10-20

Lørdag 9-15

Søndag lukket.

Guldborg-Steentofts Velvære

kontakt os

ks.guldborgsteentoft.dk

Hovedgaden 35 4262 Sandved

 

 

Tel: 23202190

Følg os på

© All Rights Reserved