FirmaMassage

Guldborg-Steentofts Velvære

Firmamassage – fysiurgisk massageordning

Firmaaftale

 

 

Jeg tilbyder en professionel ordning med firmamassage, der har fokus på dine medarbejderes velvære og forebyggelse af skader i forbindelse med det daglige arbejde.

 

En firmaaftale med mig er et sundhedstiltag, der generelt giver gladere og sundere medarbejdere. Massagen udføreres af fysiurgisk massør, der kommer ud til jers arbejdsplads

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Massageordning tilpasset jeres arbejdsdag

 

 

Vi fastsætter sammen et interval, hvor jeg kommer forbi jer i virksomheden og yder professionel massage til jeres medarbejdere. Jeg tager selv massagebriks og andet udstyr med. Firmamassagen kan både planlægges i medarbejdernes arbejdstid eller efter arbejdstid – alt afhængig af hvad der passer jer bedst. Vi har også en massørkoordinator tilknyttet vores massageordninger, som sørger for at alt det praktiske forløber, som det skal.

Firmamassage hjælper alle

 

 

 

En massageordning kan være til stor gavn for medarbejdere inden for mange forskellige brancher og med mange forskellige arbejdsformer, hvad enten der er tale om stillesiddende kontorarbejde eller arbejde med tunge løft. Når vi hver dag foretager de samme, ofte ensformige, bevægelser, kan der hurtigt opstå arbejdsrelaterede skader eller anspændthed bestemte steder i kroppen. Ligeledes kan en stressfuld hverdag sætte sine dybe spor i kroppen. Massagen forebygger og afhjælper:

 

Spændinger i kroppen

Stress

Nakke- og skuldersmerter

Hovedpine

Myoser

Overbelastede muskler

CVR: 36288108

Åbningstider

 

Mandag 10-20

Tirsdag 10-20

Onsdag 10-20

Torsdag 10-20

Fredag 10-20

Lørdag 9-15

Søndag lukket.

Guldborg-Steentofts Velvære

kontakt os

ks.guldborgsteentoft.dk

Hovedgaden 35 4262 Sandved

 

 

Tel: 23202190

Følg os på

© All Rights Reserved